Diensten

Ervaring

Door de jaren heen heeft Dankzij Flexwerk zich op steeds meer vlakken ontwikkeld. In het begin zijn wij gestart met het leveren van medewerkers voor ondersteunende werkzaamheden, maar tegenwoordig werken onze medewerkers steeds meer in een divers assortiment van uiteenlopende functies.

Alles geregeld

Werkgevers vertrouwen op ons in piektijden, maar ook op onze gedegen planning en leveringsbetrouwbaarheid bij de dagelijks, reguliere werkzaamheden. Zo verwerken wij verschillende stromen werknemers op verschillende tijdstippen in dag-, weekend- en ploegendienst voor zowel korte als lange duur. Wanneer de werkzaamheden verder in het land zijn, regelen wij ook het transport en accommodatie.

Volwaardige collega

Voor de klus zelf zorgen we altijd dat uw werknemers een volwaardige collega naast hen hebben staan. Iemand die kennis heeft van de werkzaamheden of uit het juiste hout is gesneden om deze werkzaamheden snel op te pakken!

Veiligheid

Momenteel worden onze werknemers in verschillende vakgebieden ingezet en hebben minimaal basisveiligheid-VCA. Zo werken zij bijvoorbeeld op bouwplaatsen, industriële installaties en fabrieken, steigerconstructies, kraanbanen, in ovens en silo’s. Op deze werkplekken werken zij met divers klein en groot gereedschap/materieel. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld jekkerhamers, warmwaterreinigers, veegmachines, heftrucks e.d. Onze werknemers controleren ook het materieel (indien aanwezig), werkvergunning en de veiligheid van de werkplek zelf.

24/7

Dit alles wordt natuurlijk ondersteund door een planning die 24/7 bereikbaar is en een gedegen administratie waar u op kunt vertrouwen voor een optimale inzet en correcte toepassing van beloningscomponenten en afdrachten.

Betrouwbare partner

Kortom is Dankzij Flexwerk een betrouwbare partner om zaken mee te doen en voor wie uw belang en continuïteit voorop staan, want afspraak = afspraak!

Dankzij Flexwerk bevindt zich op het terrein van Tata Steel. U kunt zich melden bij de poort op de Breedbandweg 1, 1951 JZ Velsen-Noord. Bekijk route in Google Maps »

Vragen?

Wij zijn bereikbaar op 0251-261296 of 06-23133781